توضیحات

تجهیزات پخت ایرانی

خرید تجهیزات پخت غذا و لوازم آن اولین گام برای تاسیس رستوران است. باتوجه به منوی غذایی خود باید ملزومات پخت آن را خریداری کنید. در ابتدا میزان کاربرد هر وسیله نشان میدهد که نیاز رستوران چقدر است. برخی سفارشات در روز چندین بار درخواست میشوند و بعضا برخی سفارشات هرچند هفته یکبار مشتری درخواست میکند. باتوجه به سطح سفارشات خرید لوازم را اولویت بندی کنید. در رستوران های ایرانی الزاما باید تجهیزات پخت ایرانی قرار بگیرد.

میزکار

یکی از تجهیزات مهم در آشپزخانه‌ی رستوران تجهیزات پخت ایرانی، میزکار است. سرآشپز برای تهیه مواد اولیه برای طبخ غذا و همچنین درست کردن سالاد و دسر به یک میزکار نیاز دارد. جنس میز از استیل ضد زنگ بوده و استحکام بالایی دارد. میزکارها باتوجه به موارد مصرف مانند خرد کردن گوشت و مرغ و میزکار برای قرار دادن انواع ادویه و مواد غذایی متفاوت هستند.

پلوپز

اغلب غذاهای برنجی و خانگی مانند انواع خورشت به همراه برنج سرو میشوند و یا چلو کباب و جوجه کباب جزو غذاهای اصلی منو است. برای پخت برنج به یک پلوپز یا دیگ نیاز دارید تا برنج به خوبی بپزد و دم بکشد. باتوجه به تعداد سفارشات در طول روز ابعاد مناسب پلوپز را انتخاب کنید.

برای پخت انواع پلو از اجاق پلوپز زمینی استفاده کنید. این اجاق این امکان را به شما میدهد که در فضای باز پخت و پز کنید و در هزینه ها صرفه جویی کرده و مصرف سوخت کمتری داشته باشید.

فردمکن برنج

پس از آبکشی برنج برای دم کردن از فردمکن استفاده میکنیم. همچنین برای پخت مرغ و ته چین نیز میتوانید از فردمکن برنج استفاده کنید. این فر از جنس استیل بوده و با گاز شهری و برق کار میکند. این فر در مدل های مختلف تحت فشار، تک قلو و دوقلو و ایستاده ساخته شده است که باتوجه به نیاز خود میتوانید آنها را خریداری کنید.

اجاق گاز

اجاق گازها باتوجه به کاربری آنها تک شعله و دو شعله، رومیزی و پایه دار و فردار هستند. همچنین اجاق گازهای زمینی معمولی یا کوره دار هستند که برای طبخ غذاهای ایرانی مانند پلو و خورشت ها از نوع کوره دار استفاده میشود.
فرها نیز به صورت تحت فشار یا بدون فشار هستند.

جنس اجاق گاز صنعتی از استیل خشدار بوده و پایه های آن آهن 1 میلی متری است. قیمت اجاق گاز با توجه به ابعاد، تعداد شعله ها و جنس بدنه‌ی آن متفاوت است.

دیگ دوجداره استیل

با استفاده از این دیگ میتوانید ساده ترین روش پخت را داشته باشید. برای غذاهایی که به حرارت حساس اند و نیازمند حرارت کم و یکنواخت دارند این دیگ مناسب بوده و رطوبت غذا را حفظ میکند. از خشک شدن و سوختن غذا در پایین دیگ جلوگیری میکند.

کباب پز

با استفاده از دستگاه کباب پز قابلیت پخت یکنواخت با سرعت بالا و همچنین  تنظیم درجه حرارت را میتوانید داشته باشید و از مشتریان بیشتری پذیرایی کنید و عملکرد پخت و پز خود را ارتقا دهید.
استفاده از کباب پز تابشی برای مغز پخت کردن بهتر کباب استفاده میشود. این دستگاه سرعت بالا و مصرف گاز پایینی دارد که حتی افراد کم تجربه هم میتوانند با این کباب پز صنعتی کار کنند.

گرمخانه مرطوب

در گرمخانه مرطوب در دماهای پایین تر از دمای فضا، رطوبت به طور نسبی حفظ میشود و از رشد قارچ و باکتری جلوگیری میشود و برای محصولات غذایی که باید به مدت طولانی از آنها نگهداری کنید یک مزیت محسوب میشود.
گرمخانه مرطوب باعث بهبود شرایط نگهداری و حفظ کیفیت موادغذایی در دراز مدت میشود.

به اینستاگرام رام استیل سر بزنید

توضیحات تکمیلی
جنس

تمام استیل

کاربرد

آشپزخانه صنعتی

,

تالار پذیرائی

,

رستوران

نظرات (1)

1 دیدگاه برای تجهیزات پخت ایرانی

  1. تهرانی

    ما باید غذای ایرانی را زنده نگهداریم.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال و تحویل کالا